Bra att ha i ditt garage

Att ha rätt verktyg och tillbehör i ditt garage kan göra dina projekt och reparationer mycket enklare och mer effektiva. Visst kan det vara skönt att anlita hjälp och nyttja ROT-avdraget. Men det är alltid bra att också ha möjligheten att själv fixa saker där hemma.

Det här behöver du

Något som alla behöver ha i sina garage är givetvis en bra uppsättning med användbara verktyg. Så som hammare, skruvmejslar, skruvdragare och annat. Men det finns en del andra saker som kan vara väldigt bra att investera i.

En verktygsvagn hjälper till att hålla dina verktyg organiserade och inom räckhåll. Det här sparar tid och minskar frustrationen av att behöva leta efter rätt verktyg. En kabelrullare är också ett användbart tillbehör, eftersom det hjälper till att hålla elkablarna fria från trassel.

Tänk på säkerheten

En av de första sakerna att tänka på är givetvis säkerheten. Arbetshandskar skyddar dina händer från skärsår och repor, medan arbetskläder hjälper till att skydda din hud från exempelvis skadliga kemikalier och annat. Skyddsglasögon hjälper också till att skydda dina ögon från damm och skräp. Du kan handla här och hitta allt du behöver för en komplett arbetsstation i garaget.