Upplev motorsport på plats

Det kan vara en fantastisk upplevelse att se någon motorsport som speedway eller isracing på plats på en arena någonstans i vårt avlånga land. Även om man kanske inte har ett stort intresse för denna motorsport så kan allt runt kring själva tävlingarna vara trevliga att få uppleva.

Se till att förbereda er för den utomhusvistelse som det kommer att bli. Det kan vara bra att ta på vinterjackor för att hålla kylan borta. Lager på lager är att föredra om det är många minusgrader ute. Ett väldigt bra tips är att offra ett liggunderlag och klippa det i passande bitar för att stå på när man är utomhus. Då tar det tid innan kylan från marken tar sig upp mot skorna. Se dock till att ta på rejäla kängor också som håller dig varm. Huvudet, fötterna och händer är där kylan går in först så se till att ha en varm mössa, varma handskar också.

Packa med termosar med varm dryck. Detta kan hjälpa er att bli varm inombords. Om det är allt för kallt så kan det finnas ställen inomhus som ni kan värma er. Större arenor har ofta restauranger och annat som kan besökas för att få lite värme i kroppen. Att få uppleva motorsport utomhus på vintern är en magisk upplevelse. Se till att klä er efter det väder som råder så blir det en bättre upplevelse väl på plats. Håll er i rörelse om det börjar bli för kallt, det går mycket väl att så att hoppa upp och ner för att få igång blodcirkulationen och värmen i kroppen.